Skip to main content

Blog entry by Chelsey Mckenn

Messi Drakt

Messi Drakt


billige fotballdrakter
duoen har begge blitt inkludert


USAs internasjonale kan stille opp til


Messi Draktolivier giroud traff ikke fotballdrakter eget trykk england flere ganger

USAs internasjonale kan stille opp til høyre for de tre fremre, med Timo Werner som beholder sin plass på motsatt flanke.
Olivier Giroud traff ikke høyden til hans siste turnering for å danne seg i lørdagens nederlag, men håper å holde Tammy Abraham unna for å beholde plassen som omdreiningspunktet i Chelsea angrep.

Med sju poeng fra de tre første kampene, sitter Lampards side ganske på toppen av gruppe E med Sevilla på andreplass på samme beløp, men med mindre målforskjell.
Og Lampard ville elske å få kvalifisering til knockout -stadiene sikret med to kamper til overs for å gi ham en sjanse til å rotere siden hans litt mer i den kommende måneden, i hvert fall mot Krasnodar i sin siste kamp.
Ettersom Blues hadde slått Rennes 3-0 på Stamford Bridge, selv om de var nede på 10 mann og ga bort to straffer, vil Lampard sannsynligvis gjøre noen små finjusteringer til sin side på Roazhon Park.
Thiago Silva og Kai Havertz gikk glipp av begge helgens seier i Premier League over Newcastle, med Antonio Rudiger og Mateo Kovacic som stiller opp på midtstopper og sentral midtbane over paret.
billige fodboldtrøjer Men duoen har begge blitt inkludert i den omreisende Chelsea -troppen for å møte Rennes med Havertz tilbake i full form igjen etter å ha kommet seg etter koronaviruset.
messi drakt Silva bommet i mellomtiden på St James 'Park etter en sen retur fra internasjonal tjeneste med Brasil.
Silva og Havertz 'retur betyr at de burde slå tilbake i startoppstillingen, med Rudiger som sannsynligvis vil bli fordrevet til fordel for Kurt Zouma sammen med brasilianeren.
Edouard Mendy beholder plassen i målet, mens på høyreback kan Reece James bli tilbudt hvile med veteranen Cesc Azpilicueta som kommer tilbake til kaptein på siden.
Ben Chilwell bør beholde venstreback-sporet, men hvis Chelsea sørger for sin siste 16-plass, kan Emerson Palmieri få spilletid i de to siste gruppekampene.
Og så burde N 'Golo Kante forbli på midtbanen, men Jorginho - som har startet alle tre Champions League -kampene så langt denne sesongen - kan bli med ham og fungere som den dypeste av en midtbane -tre.
Jorginho bør komme inn for Kovacic mens Mason Mount kan tilbys hvile etter å ha vært en bærebjelke denne terminen, og spilt i alle unntatt én av Chelseas 14 kamper på tvers av alle konkurranser siden 14. september, og også vært med i England flere ganger.

manchester united drakt

real madrid drakt

  • Share

Reviews