Skip to main content

Blog entry by Chelsey Mckenn

Juventus Drakt

Juventus Drakt


billige fotballdrakter
trekantet angripende midtbane bak angriperen


Arsenal Boss Mikel Arteta er midt i en stor sommeren


Juventus Drakt, Real Madrid Draktarsenal boss mikel arteta er billig fotballdrakter arsenals senior

Smith Rowe har vært knyttet til en bevegelse i sommer og har vært gjenstand for rapporterte bud av Aston Villa, men synes sannsynlig å signere en ny kontrakt på Emirates Stadium.
Arsenal Boss Mikel Arteta er midt i en stor sommeren revolusjon, med flere eldre stjerner som er erstattet av friske ansikter.
Imidlertid er Smith Rowe en viktig del av Spaniards planer og vil ikke være en av individer som er på vei for avkjøringen.
juventus drakt Han er i stedet antatt å være nær å bli enige om å utvide kontrakten utover de to årene som hans nåværende avtale har forlatt å løpe.
Det har blitt forsterket av den 20 år gamle inkludering i reklamemateriell annonsering Arsenals nye hjemmekit.
real madrid drakt Arsenal vil ha den røde skjorten med hvite ermer og sider for første gang i deres vennlige versus rangers på lørdag.
Arteta forventer en travel sommer, men fikk et friskt slag på tirsdag da Arsenal ble slått av Hibernian i deres første pre-season-armatur.
matchtröjor fotboll Den dystre ytelse av en sterk arsenal side i 2-1 revers viser at arteta og sportsdirektør Edu fortsatt har mye arbeid å gjøre før sesongen begynner med en tur til Brentford 13. august.
Smith Rowe var en halvtids erstatning og scoret et konsolatorisk mål for Nord-Londons, som hadde falt 2-0 bak.
Han kontrollerte en volley høyt inn i nettet etter at andre erstatning Hector Bellerin hadde stormet seg i høyre ving og levert et kryss til baklegget.
Arteta reagerte "ingen kommentar" når du blir spurt om bud fra Villa for Smith Rowe, men bekreftet at Starlet er en del av hans planer.
Den 39-årige håper også å holde andre midtbanespiller Joe Willock, selv om Newcastle-koblet stjernen ikke var inkludert i truppen for å møte den skotske Premiership-siden.
Smith Rowe scoret fire ganger i alle konkurranser i fjor og slo sin jomfru Premier League-streik i suksessive, kan seire over West Brom og Chelsea.
Han ble ofte brukt i en trekantet angripende midtbane bak angriperen Pierre-Emerick Aubameyang og dannet et sterkt partnerskap med Martin Odegaard.
England u21 mannen har scoret syv ganger og har satt opp ytterligere syv mål i hans 45 utseende for Arsenals senior side.

matchtröjor fotboll

manchester united drakt

  • Share

Reviews