Skip to main content

Blog entry by Emilio Caraballo

levererade sitt avskedsmeddelande till supportrarna

levererade sitt avskedsmeddelande till supportrarna


billiga fotbollströjor
levererade sitt avskedsmeddelande till supportrarna


Walisern saknade dock friare och satte papper


Barcelona Tröja, Manchester United Tröja Barnramsey skar en känslomässig fotballdrakter med trykk planerat svart

Aaron Ramsey skulle hoppa på chansen att återansluta till Arsenal om möjligheten uppstår. Det är enligt överföringsexperten Fabrizio Romano, som hävdar att den anfallande mittfältaren är öppen för en sensationell återkomst till Emirates Stadium två år vinkar farväl till Gunners.
Ramsey skar en känslomässig figur när han levererade sitt avskedsmeddelande till supportrarna i slutet av säsongen 2018/19.
Ett kontraktserbjudande låg ursprungligen på bordet för att se honom bli en av klubbens högsta inkomsttagare innan det drogs tillbaka.
barcelona tröja Walisern saknade dock friare och satte papper på papper med italienska jättar Juventus.
På samma sätt som hans Arsenal -karriär har skador hindrat Ramsey från att visa sin kvalitet på en konsekvent basis.
Både Maurizio Sarri och Andrea Pirlo har lovat stora löften, men det har inte löst sig för 30-åringen, som bara har ett år kvar av sitt nuvarande avtal.
manchester united tröja barn Som en av Juventus 'högsta intjänade, är Bianconeri angelägna om att få Ramsey från böckerna i sommar.
Maglie Calcio A Poco Prezzo Och enligt Romano skulle Wales -internationalen vara angelägna om att återvända till norra London.
Arsenal är redan staplat med alternativ i den sista tredjedelen och Ramseys återkomst är fortfarande osannolik i detta skede med tanke på hans nuvarande löner i Juventus.
Gunners kommer att ändra sin transferpolicy och rikta in sig på unga spelare i sommar.
Ramsey öppnade nyligen för sina kampar med skador när han förklarade varför det inte har gått helt planerat svart på vitt.

juventus tröja

real madrid fotbollströja

  • Share

Reviews