Skip to main content

Blog entry by Emilio Caraballo

 skicka meddelanden till lokala tatueringssalonger

skicka meddelanden till lokala tatueringssalonger


billiga fotbollströjor
skicka meddelanden till lokala tatueringssalonger


Roberts skurade i butikerna i ett


Arsenal Tröjor, Barcelona Tröjaså 23-åringen fick ur sina fotballdrakter uppsatt ovanför originalet

Alfie Callagher-Roberts skurade i butikerna i ett försök att plocka upp en fotbollströja men blev mycket besviken när han upptäckte att de var slutsålda inför tre lejonens sammandrabbning mot Italien i kväll. Så 23-åringen fick ur sina klippare och rakade St George's Cross i brösthåren.
Ställaren sade att han förutspår en 3-1-seger för England i kväll och planerar att se matchen topplös för att visa upp sin unika upplevelse.
Maglie Calcio 2022 En annan fan, Lewis Holden, är så säker inför dagens 'final' att han har 'Euro 2020 England -vinnare' tatuerade på benet.
arsenal tröjor På onsdagen slöt 26-åringen en pakt med en vän de båda skulle få England tatueringar om Gareth Southgates sida vann turneringen.
Men efter semifinalen på onsdagen började han skicka meddelanden till lokala tatueringssalonger på Facebook och frågade om de kunde passa in honom.
En svarade och sa att de skulle ta honom på erbjudandet och han sköt runt efter jobbet på torsdagen och fick tatueringen klar inför finalen.
barcelona tröja Över hela England har fansen njutit av uppkörningen till det sista spelet som kunde se landet bli Europas mästare.
Hus har blivit dekorerade med flaggor bland en kraftig efterfrågan på tillbehör med England-tema, Shard i London var upplyst i teamets färger och invånare på en gata har till och med patriotiskt bytt namn på sin väg till ära för de tre lejonen.
Wales Street, i Oldham, Greater Manchester, har blivit England Street, med en ny röd-vit skylt uppsatt ovanför originalet.

atletico madrid tröja

fotbollströjor barn

  • Share

Reviews