Skip to main content

Blog entry by Nieves Maria

tvivl under hans dominerende fremvisning

tvivl under hans dominerende fremvisning


billige fodboldtrøjer
tvivl under hans dominerende fremvisning


Roger Federer og Rafael Nadal


Køb Fodboldtrøjer, Chelsea Trøje121.
den rutinemæssige sejr billige fodboldtrøjer salg fire sider af tribunen

Djokovic så meget bedre ud i sin anden runde -kamp, ​​end han gjorde under sin åbning i New York, og havde brug for kun en time og 39 minutter for at sende verdens nr. 121.
Den rutinemæssige sejr bragte ham et skridt nærmere i sin søgen efter historie ved US Open, hvor en titel vil se ham vinde en rekord 21. major og gennemføre Calendar Grand Slam - hvor han ville bevæge sig væk fra rivalerne Roger Federer og Rafael Nadal.
Mens verden nr. 1 aldrig så i tvivl under hans dominerende fremvisning over Griekspoor, så syntes en fan ivrig efter at afspore sit momentum.
køb fodboldtrøjer Den bølle tilskuer sad på banen og fortsatte med at råbe og råbe på vigtige øjeblikke i kampen, og syntes at ville smide serberen ud.
I et tilfælde savnede Djokovic et overhead smash, da heckler råbte, da den 34-årige nærmede sig bolden.
Den øverste frø blev tvunget til at klage til dommeren, men lod ikke den larmende fan afspore sin præstation, da han fyrede 33 vindere til 20 uforcerede fejl under den dominerende fremvisning.
chelsea trøje Efter kampen talte den 20-gange Grand Slam-mester sig for dem, der ikke forstod, hvorfor han tog et problem med tilskueren.
magliette calcio Verden nr. 1 smækkede den larmende tilskuer og sagde, at han vidste, hvad han lavede, da Djokovic spillede på hans side af banen ved hver ændring af ender.
Den 85-tidige titelvinder lod ikke én person stoppe ham fra at hilse på mængden, men leverede hans varemærke efter sejren for at give sit hjerte til fans på alle fire sider af tribunen.

danmarks landsholdstrøje

tryk på fodboldtrøje

  • Share

Reviews