Útmutató tanulóknak

1. Kezdőlap

A bejelentkezést követően a felhasználó jogosultságainak és korábbi beállításainak megfelelő Kezdőoldalra lép. Nézzük mit találunk a felső sorokban!

Legfelső menüsorok elemei


A legfelső sor balról jobbra:

1. Telefonos elérhetőségünk

2. E-mail címünk

3. Indíts kurzust! Ez a link az online tanfolyam indításának feltételeit bemutató oldalra visz.


Az alatt lévő sor balról jobbra:

1. A Library felirat alatt találuk a jelenleg elérhető összes tanfolyam-kategóriát. Az egyes kategóriákra kattintva megnyílik a kategória oldala, az abban elérhető tanfolyamokkal. 

2. Menüsor: Értelemszerűen itt kurzusokkal, eseményekkel kapcsolatos linkeket tudunk megnyitni. Valamint itt érhető el a nyelv-választó is. 

3. Értesítések: itt találhatjuk  rendszer által küldött értesítéseket.

4. Üzenetek: itt olvashatjuk más felhasználóktól (pl. tanár) kapott üzeneteket.

5. Fogaskerék: Navigációs menüként szolgál. Egy kurzusban mutatja az elérhető részeket, a pontok linkjét. De itt találjuk a naptárat, a kezdőlapot, az irányítópultot, és a saját magunk által feltöltött állománynál is. 

6. Személyes menü: az irányítópultot, a profilunkat, pontjainkat, üzeneteinket és a beállított preferenciákat tudjuk elérni innen. 


Ez alatt a menüsor alatt helyezkedik a konkrét tartalom. Itt jelenítjük meg a tanfolyami kategóriákat, a legnépeszerűbb kurzusokat, a közelgő eseményeket. A jobb oldali sávban található a keresés, a blogposztok, és a hírlevélre való feliratkozás is. 


A lábléc zárja a kezdő oldalt. Ez a következőképpen néz ki:

Kezdőoldal lébléce

Kapcsolat-felvételi információkat, cégadatokat, NetSuili információkat valamint az adatvédelemmel kapcsolatos tájékoztatót és a felhasználói feltételeket érjük le innen. Szintén itt találjuk a mobil alkalmazás letöltésével kapcsolatos információkat is.