Skip to main content

Webkonferencia - online oktatásra hangolva!


Az utóbbi hónapok rámutattak arra, hogy a kapcsolattartás, a kommunikáció az egyik legfontosabb része életünknek. Történhet bármi, ez az, ami nem állhat meg, nem maradhat el. Ezt felismerve iskolánk is bővítette az elérhető funkcióit a Meets modullal. 


Miért a Meets?

Meets alkalmazás felületének bemutatása
  • Nem igényel előzetes tudást
  • Könnyen kezelhető
  • Stabil 
  • Biztonságos 
  • Nemzetközileg használt
  • Magas minőségű, alacsony késleltetésű hang Chrome böngészővel
  • Nem igényli semmilyen alkalmazás telepítésétMit nyújt?

   Testreszabott eszközök

A Meets segítségével hangot, prezentációt, csevegést, videót és a saját képernyődet is megoszthatod a diákokkal. Ezen felül használhatod az óra folyamán a beépített szavazást, és rögzítheted is az online óra felvételét, hogy később is elérhető legyen a tanulók számára. 

   Élő tábla

Az élő tábla segítségével nem csak a képernyőt oszthatod meg, hanem valós időben írhatsz, kiemelheted a lényeget, rajzolhatsz a táblára, sőt, Te is, és a hallgatók is kommentálhatják a prezentációt. 

   Mindenki megoszthatja webkameráját

A megosztható webkamerák számára nincs korlátozás (csak a sávszélesség korlátozza). Így akár húsz tanuló is megoszthatja kameráját egyszerre.

   Chat

Kérj visszajelzést, küldj motiváló üzeneteket privátban egy személynek vagy nyilvánosan a teljes csoportnak! Használj Emoji ikonokat, hogy minél közvetlenebb legyenek a hangulat! 


   Csoportmunka

Oszd kis csoportokra a tanulókat, és tedd őket külön szobákba az élő órán belül! Így az egyes csoport tagjai hallják-látják egymást, együtt tudnak működni, de a többi csoport nem hallja őket. Jobb , mint egy igazi teremben!

   Szavazás

Használj szavazást az aktivitás fokozására, az érdeklődés felkeltésére, vagy csak ellenőrző kérdések felvetésére az online előadás folyamán! A diákok imádni fogják!


Próbáld ki Te is online webkonferencia modulunkat, és tarts megbeszélést, vagy élő órát, privát konzultációt egy biztonságos környezetben! Vond be a tanulóidat, legyenek akárhol a világon!