Skip to main content

Webkonferencia - online oktatásra hangolva!

Regisztrálj és használd most 1 hónapig ingyen, korlátlanul!

meets.netsuli.net

Az utóbbi hónapok rámutattak arra, hogy a kapcsolattartás, a kommunikáció az egyik legfontosabb része életünknek. Történhet bármi, ez az, ami nem állhat meg, nem maradhat el. Ezt felismerve iskolánk is bővítette az elérhető funkcióit a Meets modullal. 

 

Miért a Meets?

Meets alkalmazás felületének bemutatása

 • Nem igényel előzetes tudást
 • Könnyen kezelhető
 • Stabil 
 • Biztonságos 
 • Nemzetközileg használt
 • Magas minőségű, alacsony késleltetésű hang Chrome böngészővel
 • Nem igényli semmilyen alkalmazás telepítését

   

  Mit nyújt?

     Testreszabott eszközök

  A Meets segítségével hangot, prezentációt, csevegést, videót és a saját képernyődet is megoszthatod a diákokkal. Ezen felül használhatod az óra folyamán a beépített szavazást, és rögzítheted is az online óra felvételét, hogy később is elérhető legyen a tanulók számára. 

     Élő tábla

  Az élő tábla segítségével nem csak a képernyőt oszthatod meg, hanem valós időben írhatsz, kiemelheted a lényeget, rajzolhatsz a táblára, sőt, Te is, és a hallgatók is kommentálhatják a prezentációt. 

     Mindenki megoszthatja webkameráját

  A megosztható webkamerák számára nincs korlátozás (csak a sávszélesség korlátozza). Így akár 100 tanuló is megoszthatja kameráját egyszerre.

     Chat

  Kérj visszajelzést, küldj motiváló üzeneteket privátban egy személynek vagy nyilvánosan a teljes csoportnak! Használj Emoji ikonokat, hogy minél közvetlenebb legyenek a hangulat! 

     Csoportmunka

  Oszd kis csoportokra a tanulókat, és tedd őket külön szobákba az élő órán belül! Így az egyes csoport tagjai hallják-látják egymást, együtt tudnak működni, de a többi csoport nem hallja őket. Jobb , mint egy igazi teremben!

     Szavazás

   Használj szavazást az aktivitás fokozására, az érdeklődés felkeltésére, vagy csak ellenőrző kérdések felvetésére az online előadás folyamán! A diákok imádni fogják!


   Próbáld ki Te is online webkonferencia modulunkat, és tarts megbeszélést, vagy élő órát, privát konzultációt egy biztonságos környezetben! Vond be a tanulóidat, legyenek akárhol a világon!